Home Singles AND THEN CAME FALL FEAT. MICHAEL C. HALL – Out Of This (Starman Records)

AND THEN CAME FALL FEAT. MICHAEL C. HALL – Out Of This (Starman Records)

by Bart Verlent

Sam Pieter Janssens en Annelies Tanghe zijn twee creatieve zielen die overlopen van inspiratie. Vorig jaar brachten ze met And Then Came Fall de tweede langspeler The Art Of Love uit en nu krijgen we al een nieuwe compositie. Voor deze nieuwe track werkte het duo samen met producer Mark Plati (bekend als bandleader en producer van David Bowie) en acteur Michel C. Hall die bekend werd door zijn hoofdrollen in Six Foot Under, Dexter en de musical Lazarus waarvoor Bowie de muziek schreef.

© And Then Came Fall

Dit melancholische nummer gaat over het einde van een relatie, een familie die uit elkaar wordt gehaald met alle verdriet, spijt en twijfel tot gevolg die daarbij komen kijken. Zoals we gewoon zijn van dit duo, leveren ze weer een heel straffe song met heldere sprankelende arrangementen. De loepzuivere stem van Annelies kleurt het nummer heel mooi in en ook Hall bewijst hier dat er geweldige zanger in hem schuilt. Zijn stem past dan ook perfect bij de heldere stem van Tanghe.

Out Of This is een heerlijke topsingle waar het vakmanschap van het duo van afspat. Als je dan nog de bijdrage van Hall en Plati erbij krijgt, weet je dit kwaliteit met een grote K is.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More