Home Singles AND ALSO THE TREES – This Path Through The Meadow

AND ALSO THE TREES – This Path Through The Meadow

by Ann Cnockaert

And Also The Trees, de iconische Britse band, geeft een voorproefje van hun nieuwste nummer This Path Through The Meadow afkomstig van hun aankomende album dat gepland staat voor release in februari 2024.

And Also The Trees creëert sinds 1979 duistere en sfeervolle postpunkmuziek. Gedurende die tijd is de samenstelling van de band verschillende keren gewisseld. De constante elementen zijn altijd de gebroeders Simon Huw en Justin Jones geweest, die vanaf het begin betrokken zijn bij de band.

Op het aankomende album Mother-of-pearl Moon vertoont de muziek vaak een filmische sfeer en roept het verschillende genres op van de jaren ’50 tot ’70. Dit wordt prachtig belichaamd in de videoclip van het nieuwste nummer waarin de verstrengeling van de menselijke aard en natuur in al zijn dierlijke en botanische vormen verkend wordt.

And Also The Trees behoort tot de vele Britse bands die vaak ondergewaardeerd blijven. Ondanks 40 jaar in de muziekscene, blijven ze relevant en weten ze hun publiek te betoveren!

Facebook Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More