Home Singles ALISON JUTTA – For You

ALISON JUTTA – For You

by Bart Verlent

Alison Jutta is een gedreven singer-songwriter uit Antwerpen die in Rotterdam woont. Vorig jaar nam ze deel aan Humo’s Rock Rally, belandde ze in de finale van De Nieuwe Lichting in 2020 en was ze ook verschillende keren te zien op het Nederlandse rondreizend festival Popronde. Samen met Christopher Rijckaert en Mischa Dirksen maakt ze dromerige harmonieën op poppy beats waarvoor ze inspiratie vond bij Haim en Maggie Rogers.

© Alison Jutta

Dit jaar mogen we eindelijk het debuutalbum Hello, I Don’t Know verwachten en daar krijgen we nu een eerste single uit.

For You is een zomerse ode aan alles wat ons gelukkig maakt. Het nummer heeft een ingetogen bossa nova-ritme en is gebouwd op subtiele, warme arrangementen die het een heerlijke jazzy vibe geven. Alison heeft een geweldige, kristalheldere stem die perfect past bij deze prachtige track.

Alison levert met Hello, I Don’t Know een heel mooi diamantje af. Als het album nog enkele van dit soort pareltjes bevat, dan gaat ze tot ver buiten onze landgrenzen geraken met haar muziek.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More