Home Singles ALISON JUTTA – Ceiling

ALISON JUTTA – Ceiling

by Bart Verlent

Singer-songwriter Jutta Daems ruilde haar thuisstad Antwerpen in voor Rotterdam van waaruit ze, samen met Christopher Rijckaert en Mischa Dirksen, telkens prachtige pareltjes de wereld in stuurt onder de naam Alison Jutta. In 2020 was ze één van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting maar ze won net niet. Ze liet het niet aan haar hart komen en levert weer eens een prachtig nummer af.

© Alison Jutta

Ceiling gaat over bang zijn om groots te dromen, maar het toch niet kunnen laten. Over evalueren hoe ver je staat, en je telkens afvragen of je niet nog een stapje verder kan. Het is een subtiel, fragiel en vrij puur nummer. De stem van Jutta heeft dan ook niet veel extra’s nodig. De kleine break heeft iets van Bon Iver.

Na een ep en een hand vol singles is het hoog tijd voor een Alison Jutta langspeler, dat album mogen we volgend jaar in februari verwachten. Ze is zeker en vast klaar om de wereld in te pakken met haar prachtige, breekbare songs.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More