Home Singles ALISON JUTTA – Better

ALISON JUTTA – Better

by Bart Verlent

Volgend jaar in februari mogen we de debuutplaat Hello, I Don’t Know verwachten van Alison Jutta. Dat album zal de verschillende kanten belichten van hoe het is om de volwassenheid in te struikelen. Alison bewandelt op een elegante manier de grens tussen melancholisch en speels, tussen isolatie en connectie, altijd toegankelijk maar zoals een ui met veel lagen.

© Alison Jutta

Better is nog een voorproefje van de plaat. Het liedje gaat over het gevoel van “hard” te moeten zijn om je muziek gehoord te krijgen. Maar wat als je een zachte ziel bent die emoties in liedjes wil gieten? Geen idee; wat we wel weten is dat de composities van Jutta altijd veel indruk maken en dat is ook zo met deze single. Dit is een warme dreampop-song met brede, speelse arrangementen waar de geweldige stem van Alison opnieuw in schittert.

Wie helemaal weg is van Julia Jacklin, Phoebe Bridgers en haar Boygenius zal zich ook kunnen vinden in de de zalige nummers van Alison Jutta. De straffe songs en geweldige sound heeft Jutta al, nu maar hopen dat de rest van de wereld ook ontdekt wat voor een sublieme singer-songwriter ze wel is.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More