Home Singles ALEESA – Not The One (Eigen Beheer)

ALEESA – Not The One (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Aleesa is het muzikale alter-ego van Lisa Andreina, een Limburgse met Italiaanse roots. Ze studeerde af als pianiste aan het conservatorium van Maastricht en streeft nu naar een makkelijke, doch gecompliceerde sound die menig oor enthousiasmeert. Na een lange zoektocht tussen verschillende genres beschrijft ze haar eigen nummers als een mix van pop, r&b en zwoele jazz. Haar teksten zijn zowel autobiografisch als geïnspireerd door empathie en female power.

© Aleesa

Vorig jaar werkte ze samen met Fames voor de single Running Out Of Time. Not The One is haar eigen debuutsingle. Het nummer gaat over een relatie die op zijn einde is gekomen. Echter moet de andere persoon nog beseffen dat zij niet de ware is voor hem. Ondanks het treurig thema heeft Aleesa het nummer geschreven als een vastberaden vrouw die niet met haar gevoelens laat spelen.

Andreina heeft een mooie warme stem. Muzikaal is dit pure r&b pop die niet echt een eigen geluid heeft. Spijtig want ze heeft zo’n straffe stem die heel veel aankan. Het zal nog even zoeken worden naar haar eigen geluid maar Aleesa heeft alvast een sterke troef in haar hand om het te maken.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More