Home LiveFoto's THE VICES Knokke-Heist, Fabriek Muziek (27/07/2021)

THE VICES Knokke-Heist, Fabriek Muziek (27/07/2021)

by Johan Vanparys

Deze keer een Nederlandse opener op Fabriek Muziek in Knokke-Heist. The Vices komen uit Groningen en spelen sinds 2019 explosieve surfrock.

Verschillende achtergronden kunnen botsen en schuren, maar in het geval van The Vices eerder inspireren en motiveren. The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant. Op eerdere  ep’s hoorde je al dat de band op zoek is naar uitersten. Strak en explosief of speels en dansbaar; het maakt eigenlijk niet uit. De Groningers blazen je met een brede lach van je sokken. In maart verscheen het debuutalbum Looking For Faces. 

Ze openen de set met Looking for Faces en werk uit hun eerste album. Live Grows uit 2019 en de singles Boy en In and Out uit 2020 volgden elkaar op in deze show die de ervaring van deze jonge gasten uitsmeert op het podium in Knokke-Heist.

Het optreden vloog voorbij en smaakt zeker naar meer.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More