Home Singles AHRAYEPH – Her True Image

AHRAYEPH – Her True Image

by Nel Mertens

Hij liet het enkele maanden terug al even vallen: de Leuvense Raf is met zijn progressieve gothrock soloproject Ahrayeph volop aan een nieuw album bezig. De geboorte van dat nieuwe album vraagt meer dan verwacht, liet hij weten.

Maar in afwachting daarvan kregen we alvast zijn nieuwe single  Her True Image te horen: met het vintage Ahrayeph-geluid, dat zich vooral laat klinken in de synths, is dit een knappe gothrocktrack, gebed in zachtheid en elegante melancholie, waartegen de vocals zich iets ruwer en killer afzetten.

Her True Image verschijnt op de nieuwe ep Heaven No.7, die al op 7/8 gereleaset wordt, in afwachting van het volledige album dat zal volgen. Tijdens het werken aan het album, besefte Raf dat hij een aantal teksten en demo’s had, die inhoudelijk of qua sound niet bij het thema van het album passen. Vijf tracks verzamelde hij op die manier op Heaven No.7; om het wachten te verzachten, als voorproefje van wat nog volgt én omdat het lang geleden was dat hij nieuwe muziek uitbracht.

Wie de ep Heaven No.7 nu reeds voorbestelt via Bandcamp, krijgt de single Her True Image alvast toegestuurd.

Ontdek meer van deze artiest in De alter ego’s van Raf.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More