Home Singles ABRAHAMBLUE – Prove It

ABRAHAMBLUE – Prove It

by Bart Verlent

Abrahamblue is een Antwerpse singer-songwriter/producer die met zijn debuut ep Tracks I Made Last Summer werd opgepikt door BBC1, Studio Brussel en 1Extra. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg hij vorig jaar de Most Promisting Of The Year Artist award op de Red Bull Elektropedia Awards waardoor hij aanbiedingen kreeg om te spelen in binnen- en buitenland. Deze 27-jarige talentvolle kerel combineert jazz, hiphop, soul en gospel en creëert zo zijn eigen eclectische stijl.

© Abrahambleu

We hebben twee jaar moeten wachten op nieuw werk van Abrahamblue maar dit najaar verschijnt zijn tweede ep waar deze Prove It een eerste teaser uit is. Deze groovy track brengt ons terug naar de hoogdagen van acid jazz. We krijgen een lekkere laid back groove en een jazzy vibe en dan natuurlijk de warme soulstem van Abrahamblue die het nummer perfect inkleurt.

Stilzitten op deze Prove It is zo goed als onmogelijk. Het is een nummer dat eigenlijk op alle zomerparty’s moet gedraaid worden om de boel in gang te krijgen. Abrahamblue heeft weer een serieuze hit gemaakt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More