Home Singles AARDE AAN DAAN – Goed

AARDE AAN DAAN – Goed

by Ann Cnockaert

Aarde Aan Daan is het geesteskind van Daan Hafkamp. Geboren in Amsterdam startte hij zijn muzikale carrière in Nederland. Zo deed hij onder meer mee aan Popronde en de Grote Prijs Van Nederland. Dit jaar eindigde de band in de halve finale van HUMO’s Rock Rally.

De liefde bracht hem naar Antwerpen en daar heeft Daan een sterke band rond zich verzameld met gitariste Helena Mayorga-Paredes (Pavlove), bassiste Hanne Vandekerckhove (Jacle Bow) & drummer Robbe Van Ael (Oproer). De eerste single Projector dateert alweer van eind 2018 dus hoog tijd voor wat nieuw werk!

In Goed bezingt Daan de aantrekkelijkheid van een destructieve liefde. Inspiratie was een rendez-vous met een stukgelopen liefde, fantastisch en verschrikkelijk tegelijk. Kurt & Courtney. Dido & Aeneas. Grote liefdes, gedoemd om na een wilde tocht op de klippen te lopen. Daan producete het nummer met Mathijs Steels, bekend van Shht en Lip Service. Beide zijn fan van filmcomponist Ennio Morricone en dat hoor je aan de epische trompetten en filmische sounds.

KyKy Kong Kong, de Antwerpse regisseuse die eerder al clips maakte voor onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, haalde inspiratie uit bloederige kaskrakers als Natural Born Killers en Death Becomes Her. Dit resulteerde in deze waanzinnige videoclip.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More