Home Belgisch A.L.D. – Save Me (Eigen Beheer)

A.L.D. – Save Me (Eigen Beheer)

by Pieter Walcarius

Het is bijna twee jaar geleden dat Aretha Louise Franklin ons verlaten heeft. De beste zangeres ooit volgens het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. Dat zij een inspiratiebron, motivator en muzikaal genot voor velen was is geen geheim. Alsook voor A.L.D., zij brengen hun eerste single uit met de lyrics van het nummer Save Me uit 1967.

© Vanessa Matthys

A.L.D. voluit “A Lucid Dream” bestaat uit het duo Dominique Vantomme (Boshaard, Vantomme) en Vanessa Matthys. Dominique staat in voor de keys en Vanessa voor de heldere zangstem. Save Me is een poppy, elektronisch nummer dat begint met een mooie zuivere opbouw en overvloeit in een dans- en genietbaar nummer. De song heeft een ontspannen vibe die ons doet mijmeren over lange, warme zomeravonden met een lekker glaasje erbij. Ideaal dus voor de zwoele zomer die voor de deur staat.

De productie was in handen van Reinhard Vanbergen (Rheinzand, The Happy,…) zeker geen onbekende in ons landje. Benieuwd wat de toekomst zal brengen voor A Lucid Dream.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More