Home Singles CUJO MOON – Watch You Shine (Tone Tree Music)

CUJO MOON – Watch You Shine (Tone Tree Music)

by Bart Verlent

Cujo Moon is het muzikale alter ego van Trevor Willmott die deel uitmaakt van Dream the Electric Sleep, The Wild Jays en Neon Rain. Eind vorig jaar debuteerde hij met de ep Bridges waarvoor Willmott zich liet inspireren door Bob Dylan, Nick Drake, Jeff Tweedy, Ray LaMontagne, Iron & Wine, Jonathan Wilson en Bedouine. Op 26 maart verschijnt de tweede Cujo Moon ep die de toepasselijk titel Bridges II zal krijgen.

Op de debuutep van Cujo Moon hoorden we wat experimentele invloeden die we kennen van bij Ben Howard en Bon Iver. Op deze Watch You Shine (dat op de tweede ep zal terug te vinden zijn) keert Willmott terug naar het basic singer-songwriter recept. Een gitaar, een piano en ergens op de achtergrond wat strijkers. De singer-songwriter uit Nashville speelt op veilig en komt met deze compositie meer in de buurt van Coldplay dan de voornoemde artiesten.

Trevor schreef dit nummer nadat een getalenteerde student van hem uit het leven stapte en dat hoor je aan de oprechtheid ervan. De song werd opgedragen aan die student.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More