Home Belgisch WIJSNEUS – Tijd (DK Records).

WIJSNEUS – Tijd (DK Records).

by Mark Van Mullem
Wijsneus aan het werk op de Maanrockrally

Dat Wijsneus een patent heeft op goed in het oor liggende Nederlandstalige nummers, bewezen ze al met de singles Wijsneus, Tegen de Stroom en de regelrechte oorwurm Liever Lui Dan Moe, ook op de live-optredens een groot succes. Dat laatste mochten we aan den lijve ondervinden op de Maanrockrally, waar we ook de song Tijd als topper in de set noemden. Dat nummer wordt nu ook als single gelanceerd. Niet zo’n oorwurm als Liever Lui Dan Moe misschien, al heeft het wel dat potentieel. Op Maanrock, en als we de band mogen geloven ook bij de andere shows, bleek de boodschap van dit op het eerste gehoor lichtzinnige liedje alvast aan te slaan bij het publiek. Geef toe: wie laat zich niet graag troosten met het positieve credo: “Geef het tijd want niets is wat het lijkt, je ziet de feiten in een ander licht, zodra de zon weer schijnt”?

We schreven in ons Maanrockverslag dat Wijsneus misschien niet de nieuwe Yevgeuni is, maar dat Klaas Delrue en de zijnen best toch uitkijken. Wel, dat laatste is duidelijk waar, want ook Wijsneus beschikt over gave om fijne Nederlandstalige popnummers te maken, die ook nog eens ergens over gaan. Het wordt reikhalzend uitkijken naar een album van deze jongens.
You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More