Home ReviewsAlbum Reviews THOT – Odra (Weyrd Son Records)

THOT – Odra (Weyrd Son Records)

by Didier Becu

Niet dat we willen overdrijven, maar als we iets voorstellen uit de Weyrd Son-stal dan vragen we toch je extra aandacht. We worden er niet voor betaald, maar dit Brusselse label biedt altijd kwaliteit.
Na Whispering Sons, Charnier  en Drab Majesty, buigt het label zich over het Belgische Thot. In oktober verschijnt hun album Fleuve en vandaag werd een track daaruit vrijgegeven, met een video die werd geregiseerd door de Franse kunstenaar Arthur Shelton die er zijn specialiteit heeft van gemaakt om videos onder water op te nemen, wat natuurlijk een helse bedoening is.

Geheel toevallig is dat niet want de titel van deze track (Odra) is een rivier die door Tsjechië, Polen en Duitsland loopt.
De muziek van Thot is heerlijke toegankelijke post-industrial dat zich tussen Cop Shoot Cop en Oathbreaker bevindt, niet dat het simpel is om er zo maar een sticker op te kleven. Nu goed, er bestaat daar een gemakkelijke oplossing voor: klikken en luisteren!

Facebook

Weyrd Son Records

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More