Home Belgisch THE VAN JETS – Who Does ([PIAS])

THE VAN JETS – Who Does ([PIAS])

by Bart Verlent

Na een carrière van 16 jaar en vijf albums houden The Van Jets het voor bekeken. De Oostendse band wilt stoppen op een hoogtepunt omdat ze de tijd niet meer vinden om het goed te doen. In 2004 wonnen ze Humo’s Rock Rally en zo ging de bal goed aan het rollen.

De populariteit van The Van Jets is nog steeds indrukwekkend, het bewijs hiervan is dat de vier afscheidsconcerten in een mum van tijd uitverkocht waren. Dus wil de band hun fans nog bedanken met de afscheidssingle Who Does?

Het nummer heeft de typische Van Jets sound, maar is meer ingetogen. Terwijl in hun andere songs meer vuur zit. Laten we het maar steken op het feit dat ze dit liedje met de krop in de keel gemaakt hebben. Het is zeker geen slecht nummer, het is super catchy, dus uitstekend radio materiaal. Maar normaal komen The Van Jets toch iets steviger uit de hoek.

Maar we vergeven het hen. The Van Jets hebben altijd kwaliteitsvolle platen afgeleverd met hun eigen sound, dat is al uniek op zich.

Wie geen tickets heeft kunnen bemachtigen voor de afscheidsconcerten kan nog afscheid nemen van The Van Jets op deze festivals:

01/05 – Red Rock Rally, Brugge
22/06 – Repmond Rock, Rupelmonde
31/08 – Road Rock, Kortrijk

Who Does ? kan je beluisteren op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More