Home Belgisch Wallace Vanborn neemt split ep op met Paceshifters.

Wallace Vanborn neemt split ep op met Paceshifters.

by Bart Verlent

Ian Clement zit niet stil, vorige maand verscheen zijn solo album See Me In Synchronicity, vorige week kregen we de debuut-ep van zijn Very Very Danger. Hij is verder nog bezig met Ten Ton Tusk waar ook Naomi Sijmons van Reena Riot deel van uitmaakt, en nu is Clement na een lange pauze ook nog terug in gang geschoten met zijn maten van Wallace Vanborn!

Het is al van 2014 geleden dat we nog iets nieuws van Wallace Vanborn voorgeschoteld kregen, dat was met het album The Orb We Absorb waar Chriss Goss achter de knoppen zat. Maar speciaal voor Record Store Day hebben ze twee nieuwe nummers opgenomen. En deze verschijnen op een split 10” met het Nederlandse powertrio Paceshifters.

Beide bands vieren deze speciale Record Store Day release met een exclusief concert in de Eeklose muziekclub N9 op vrijdag 3 mei. Tickets kosten in voorverkoop €13 en zijn verkrijgbaar via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More