Home ReviewsAlbum Reviews THE SEX ORGANS – We’re Fucked (Voodoo Rhythm)

THE SEX ORGANS – We’re Fucked (Voodoo Rhythm)

by Patrick Bruneel

Bone (Los Looches, The Amoks, The Anomalys, The Pedro Delgados) en Jackie Brutsche (Jack Torrance voor het bevolkingsregister, Vagina Dentata voor de ingewijden, The Jackets, The Fox) komen uiteraard van outer space en hebben na twee singles (Fuck The Human Race en I Hate Underpants) en een schitterend debuut (Intergalactic Sex Tourists) eindelijk een opvolger klaar.

Het duo, de ene verkleed als een overmatig grote vagina, de ander als een immense pluchen penis, hebben het, uiteraard, de hele tijd over van alles en nog wat dat met de bijen en de bloemetjes hoort.

Met titels als Where’s My Dildo, Fuck All The Time en Do It Yourself moeten we er wellicht geen tekeningske bij maken.

Muzikaal is het, zoals dikwijls bij bands doe bij Voodoo Rhythm hun werk uitbrengen, lo-fi trash rock-‘n-roll van de bovenste plank. De soundtrack voor een Z-film vol zotte seks en andere sottises.

Explicieter dan The Cramps brengen de Sex Organs de promotie voor ieders orgasme, met meerdere entiteiten of alleen, tot een trashy garagepunkfeestje waarop iedereen met een glimlach op het gezicht een dansje kan placeren. Puriteinen zijn uiteraard niet toegestaan op het wilde feestje dat deze band op We’re Fucked op ons loslaat. Live is het trouwens helemaal wilde pret.

Aanrader!

BANDCAMP / INSTAGRAM / FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More