Home ReviewsAlbum Reviews THE LVE – Go Bad With You (Gentlemen Recordings)

THE LVE – Go Bad With You (Gentlemen Recordings)

by Luminous Dash

Chaos in muziek is hip in België. Vinden we leuk, maar er zijn ook nog een heleboel bands die in het klassieke songschrijven geloven. The LVE uit Antwerpen bijvoorbeeld. Vraag ons niet hoe je de naam moet uitspreken, vraag ons nog minder hoe ze er zijn opgekomen, feit is dat The LVE staat voor “sad songs in every key”. Zeggen ze zelf hoor!

Kortom liedjes over situaties waarmee iedere mens geconfronteerd wordt, zoals in hun nieuwste Go Bad With You. Iemand graag zien, maar als alles mis gaat in je eigen leven, dan is de geliefde er wel de pineut van.

Go Bad With You is de voorloper van een ep die deze zomer zal verschijnen. De band die reeds geprezen werd door The Zombies (ja die van Time Of The Season dat tegenwoordig zo mooi gecoverd wordt door Pavlove) laat er deze keer geen gras over groeien. Na hun debuutplaat die het internationaal goed deed, kloppen ze nu bij het Nederlandse Gentlemen Recordings aan.

Indiepopmuziek met een twist en in het verleden al eens vergeleken met Phoenix of Arcade Fire. Kortom het soort liedjes dat na drie luisterbeurten in je hoofd blijft hangen. Heerlijk om mee te fluiten op de fiets. Zo lang je maar niet de muur opdondert, of je lief mag het weer bekopen.

Facebook

Vi.be

Gentlemen Recordings

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More