Home ReviewsAlbum Reviews RED SEBASTIAN – You

RED SEBASTIAN – You

by Bart Verlent

Seppe Herremans is een 21-jarige singer-songschrijver uit Oostende die er al een hele tijd van droomt om zijn eigen muziek te schrijven en uit te brengen. Hij liep al een lange tijd rond met het idee om een eigen album in te blikken. Hij begon te schrijven op z’n 15de en doorheen de jaren werd zijn liefde voor songschrijven alsmaar groter. Sinds dit jaar brengt hij zijn muziek uit onder de naam Red Sebastian. Hij is beïnvloed door Christina Aguilera, Whitney Houston en Sam Smith.

© Red Sebastian

Na vier singles waarin Seppe pop mixt met elektronische en soulful elementen is het eindelijk tijd voor zijn debuutalbum You. Hij schreef het album in een erg bewogen periode waarin hij zowat elke mogelijke emotie die te maken heeft met liefde doormaakte. Het vormde een grote inspiratiebron bij het maken van deze plaat.

Herreman schreef alle teksten en muziek, de productie lag in handen van Wannes De Vogelaere (Flintrop, Walmok). Het resultaat is een indrukwekkend popalbum waarin een belangrijke hoofdrol is weggelegd voor de mooie stem van Seppe, die alle toonhoogtes aankan. Muzikaal is het pure r&b die soms dansbaar is of meeslepend. Telkens weer horen we een loepzuivere productie en songs die perfect radiomateriaal zijn.

Was het debuutalbum van Red Sebastian niet in eigen beheer maar op een groot label uitgebracht, het was zeker en vast een bestseller geworden. Hou deze talentvolle kerel goed in de gaten, we gaan er nog veel van horen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More