Home ReviewsAlbum Reviews RDS 220 – Your Holy Ground Is Poisoned (I Could’ve Been A Killer Tapes)

RDS 220 – Your Holy Ground Is Poisoned (I Could’ve Been A Killer Tapes)

by Patrick Bruneel

Het komt voor. Geen zin meer, te lui om dood te doen, agenda’s die nooit voor beiden een plekje open heeft, geen inspiratie, een soort van writers block, zouden we niet beter een pizza eten in plaats van een nummerke te maken? Het zijn zomaar enkele voorbeelden die de oorzaak zijn van het drie jaar in beslag nemende hiaat bij een opvolger van de vorige cassette van RDS 220.

Plots duikt het duo, Kristof Mondy zijnde K.J.M. zijnde John M. op bas en M. Halsberghe zijnde Siegfried H. zijnde M.S.H. op gitaar en instaand voor het programmeren en het integreren van samples, weer op, en hoe.

Vijf nummers staan er op de gelimiteerde cassette Your Holy Ground Is Poisoned (zestig stuks dachten we) die een mix laten horen van rauwe en snelle blackmetal met wat deathmetal erdoor gedraaid voor de fun en wat naar Slayer neigende riffs, gewoon omdat dat zo leuk is om te spelen en om de puristen een hak te zetten. Zo hebben we het graag zie.

In het nummer Venomous Machinations duikt Josh Fury op, lid van King Hiss, de band die er op 23 juni laatstleden tijdens Grensrock in Menen een welgemeende punt achter zette.

Lekker snel en rauw klinken de vijf nummers, die een beetje tegenspreken wat ze aan hun luiheid wijten. Dit zijn namelijk heel geïnspireerde nummers die ons doen snakken naar meer. Heerlijke gevarieerde pokkeherrie is dit. Blij dat onze postbode K.J.M. onze bakfiets wist te vinden om er een fysiek exemplaar in te dumpen.

FACEBOOK / BANDCAMP / KILLER TAPES

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More