Home Belgisch PAVLOVE – Anything But Cupid.

PAVLOVE – Anything But Cupid.

by JAKOB VANHEE

Het Gentse PAVLOVE komt ons verblijden met een heerlijk popnummer. En dat dan nog op deze dag der liefde. Anything but Cupid is hun nieuwe single en werd ingeblikt met behulp van Jorge Elbrecht. Deze zat ook al achter de knoppen bij schoon volk als Ariel Pink en Wild Nothing. Je hoort het eraan want het nummer straalt internationale klasse uit. Veelbelovend dus.

Ook de heel fraaie videoclip verraadt ambitie en mag zeker gezien worden. We gunnen hen alvast een doorbraak en grotere fanbase. Op basis van dit nummer hebben ze het alvast niet gestolen!

Het zeer catchy en opgewekt karakter van de song, staat in contrast met de boodschap die het wil brengen. Vervreemding, de (on)mogelijkheid tot liefde en elkaar verkeerd begrijpen. Voor wie wil luisteren dus. De samenzang doet ons hard denken aan She & Him en Moldy Peaches en zorgt voor een lieflijke en zeemzoete verpakking.

Ze organiseren zelf een exclusieve Pavlove-peepshow, inclusief screening van de clip op een geheime locatie in Gent. Meer info op hun Instagram of hun facebookpagina.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More