Home Belgisch OSCAR AND THE WOLF – On Fire (PIAS).

OSCAR AND THE WOLF – On Fire (PIAS).

by SANDRA REGENT

Verstand op nul en hartstochtelijk de ziel uit je lijf dansen, zwevend op een wolk van nostalgie, je van niks of niemand iets aantrekkend. Dat is On Fire.

Het nummer past perfect in het repertoire van Oscar And The Wolf. Een dweperige, aanstekelijke popsong doorweven met een onweerstaanbare, funky discovibe. “Deze song ligt me heel nauw aan het hart,” weet Max Colombie te vertellen. “Het is een soort visuele voorstelling van een instant ‘coup de foudre’ tijdens een avondje nightclubbing in Zanzibar. Zomerse nostalgie die klinkt als Shalamar versus Roger Sanchez”. We hadden het zelf niet beter kunnen omschrijven!

Echt nieuw is deze single niet, want het is al een tijdje een vaste waarde in de setlist van de band tijdens de voorbije festivalzomers. Wel is het de eerste single die niet op het fantastische Infinity-album staat. De bijbehorende videoclip zorgt er alvast voor dat je in een mum van tijd de tekst (juist) kan meezingen.

Oscar And The Wolf staan duidelijk in vuur en vlam en zetten hun veroveringstocht verder. Op 26 en 27 oktober keren ze terug naar het Sportpaleis voor een ongetwijfeld indrukwekkend spektakel (26 oktober is al uitverkocht!). Daarna volgen Frankrijk en Duitsland.

Op 24 november kan je hun live aan het werk zien in hun, tot nu toe, grootste Nederlandse show in het Ziggo Dome te Amsterdam.

Copyright foto : PIAS

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More