Home ReviewsAlbum Reviews OSCAR AND THE WOLF – Afterglow (PIAS)

OSCAR AND THE WOLF – Afterglow (PIAS)

by Stefan Laforce

Max Colombie laat weten dat Afterglow een verzameling nummers bevat die nog op de plank lagen, omdat ze net wat dieper graven in zijn gevoelens. Maar we mogen nu toch de voyeuristische toer op en gluren.

Benieuwd? Hier gaan we…

Donnie’s Dream. De intro lijkt wel of je of er een nummer luistert van The War On Drugs. Dat is een compliment. Tot de autotune stem invalt, beseffen we: neen, dit is geen 80’s spin off. Dit is heden. 

Call me when you leave is verlangen naar een niet bereikbare liefde. De frustrerende relatie driehoek, die je verloren achterlaat, want jij grijpt ernaast. Maar de boodschap is: als je beschikbaar wordt, ik wacht hier.

Something in the air gaat over dat heerlijke gevoel van wederzijdse aantrekkingskracht, maar nog niet meer dan dat. Potentieel vuurwerk. Fijn nummer, dat we met plezier herbeluisteren. Kan zo voor ons op de radio.

What a time to be alive is een vaststelling. Alles zit mee, je bent verliefd, het weer is op zijn best en je geniet met volle teugel. Glij mee op die roze wolk. 

Uiteraard zouden we je Dancing Machine kunnen voorstellen, een ode aan de zanger zijn muze, maar die kreeg eerder al de aandacht als single hier. Zoek ’t zeker even op, een van onze favorieten op dit album!

Je kan de heren live aan het werk zien op volgende data:

21/08 – Pukkelpop 
12/11 – Sportpaleis, Antwerpen

Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More