Home Belgisch OHIO MARK – Lucid Lake

OHIO MARK – Lucid Lake

by Luminous Dash

Hoe ze op de naam (Ohio Mark) zijn gekomen, weten we ook niet, feit is wel dat het om één van de beste bands gaat die we de laatste tijd hebben gehoord.

De oogst is wel mager (één song), maar drie minuten is voor deze Antwerpse band genoeg om te horen waar het hem om draait. Noise, maar dan wel het soort lawaai waarmee My Bloody Valentine ons rond de oren sloeg.

Lucid Lake, de eerste single van dit viertal, kon eigenlijk op Loveless staan. Shoegaze dus, en met een aanstekelijke melodie die verborgen zit tussen de vele gitaareffecten.

Deze jonge band die zijn vuurdoop kreeg op Humo’s Rock Rally ziet in bands als The Depreciation Guild, Violens, Wild Nothing, Lotus Plaza en de Cocteau Twins zijn voorbeelden. Als je het ons vraagt dan is deze eerste single het begin van iets moois en is Ohio Mark een groep die zich weldra samen met Newmoon en Slow Crush tot de shoegazetop van dit land mag rekenen. Te noteren in uw agenda!

Facebook

Instagram

Bandcamp

Vi.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More