Home ReviewsAlbum Reviews MARVETT – Now We Go (Eigen Beheer)

MARVETT – Now We Go (Eigen Beheer)

by Peter De Bruycker

Brusselaar Tom Decaluwe stelt ons zijn DIY-project Marvett voor met de ep Now We Go.

(c) Marvett

Now We Go was er al in 2018, maar de drie nummers werden grondig herwerkt en opnieuw uitgebracht. Aangevuld met de single The Forest die eerder dit jaar uitkwam.

Tom Decaluwe groeide op in een muzikaal nest en is sinds zijn zevende in de weer met gitaar, drums en piano. Als adolescent bouwde hij zijn slaapkamer om tot homestudio. DIY staat bij Marvett effectief voor jarenlang zwoegen, zoeken en uitproberen; schrijven, opnemen, bijschaven en herbeginnen. De muzikant als eenzame alchemist omringd door apparatuur, met tonnen geduld en passie voor muziek.

De brouwsels van Marvett zijn een lichtvoetige mix van pop, rock, folk en flink wat electro. Met hun onverdroten positieve vibe vormen ze een Brussels tegengif in tijden van confinement. Zowel uitbundige opener The Forest, als het meer ingetogen Now We Go, hebben het potentieel van een zomerse radiohit. Marvett is alvast opgepikt door Jam, de alternatieve radiozender van RTBF.

Voor wie houdt van bands als Portugal. The Man, The Kooks en vooral BØRNS, van wie hij 10.000 Emerald Pools covert.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More