Home Belgisch Vi.be-tip van de maand: Future Messiah.

Vi.be-tip van de maand: Future Messiah.

by SANDRA REGENT

Na zijn stonerrock-avontuur bij Limousine gooit multi-instrumentalist Daan De Clerck het met zijn nieuwe band Future Messiah over een andere boeg, die van de indie/synthpop. In 2017 haalde Future Messiah nog de voorrondes van Humo’s Rock Rally met het pretentieloze Morose. Met dit meeslepende kosmische nummer verdienen de jongens een plaatsje in de hofhouding van de Belgische electrogoden Goose.

(c) Callisto – Future Messiah

Eerder dit jaar brachten ze dan in eigen beheer hun debuutsingle Starnight uit. Wat ons betreft een schot in de roos, dit knappe sferische popnummer waar de invloed van Editors en TrentemØller duidelijk hoorbaar is. De grootse sound, vloeiende dansbare melodieën in synthpoptrack Dreamer is er boenk op. Een oorwurm die ervoor zorgt dat je de rest van de dag ‘will push me away’ loopt te neurieën.

Het viertal werd geselecteerd voor de voorrondes van het nieuwe muziekconcours Sound Track. Zet dus zonder dralen 28 september, de Serre in Hasselt in je agenda!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More