Home Belgisch SHER KHAN

SHER KHAN

by Luminous Dash

Sher Khan. Niet de tijger die Mowgli wil oppeuzelen, wel een drietal uit Sterrebeek. Een band waar we toevallig op gebotst zijn bij het doorpluizen van de Vi.be-pagina, een tijdverdrijf die wij iedereen van harte aanraden.

De songs dragen één voor één Nederlandstalige titels. Niet dat het een rol speelt, want Nils De Clercq, Lance Bosseloo en Björn Van Wassenhove opteren voor instrumentale tracks.

Je hoort er allerlei invloeden in, met als gemeenschappelijke factor dat het behoorlijk luid is. Het ene moment denk je aan postmetal, dan weer is het postpunk en je kan er zelfs metal op kleven. Twee gitaren en een drum, meer hebben ze niet nodig.

De songs die je op Vi.be hoort kunnen best nog wat punch gebruiken (dat weten ze zelf ook wel), maar iedereen die zot is van atmosferische noise, zich graag laat meedrijven op gitaargolven of gewoon al eens graag naar Dunk! trekt, luistert er best eens naar. Band met potentie!

Vi.be

Facebook


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More