Home Belgisch Nieuwe single Sun Gods.

Nieuwe single Sun Gods.

by SANDRA REGENT

Inspirerende, grootse indiepop met begeesterende teksten. Om collega’s te quoten: vakmanschap waar je moeilijk onderuit kan, tenzij je doof bent. Hun muzikale invloeden gaan van Peter Gabriel, Paul Simon en Radiohead tot David Bowie en Daniel Lanois. Wij vullen dit lijstje zonder aarzelen aan met The War On Drugs, Bear’s Den en dichter bij huis, Blaudzun. De klankkleur en zangstijl van Brent Buckler doen ons dan weer denken aan een kruising van Joan Armatrading en Chris Rea.

Eerdere pareltjes The Beauty of Belief en Subtle Science bracht het viertal in eigen beheer uit. Ondertussen tekenden ze bij Mayway Records, voor wie het liefde op het eerste gehoor was. Deze samenwerking levert hun nieuwste single Zanzara op.  Al vanaf de eerste seconden grijpt dit nummer je bij je nekvel. Een bombastisch, tomeloos en verrukkelijk nummer dat blijft nazinderen. De diepe kleurrijke sound, de positieve energie en die lichtjes rauwe en tegelijk hartverwarmende stem van frontman Brent toveren een gelukzalige glimlach op ons gezicht. Dit is puur genieten. Als dit nummer niet opgepikt wordt door de radiozenders willen wij persoonlijk de oordoppen (we houden het beleefd) uit hun oren gaan peuteren.

Daarnaast kunnen wij ook getuigen dat de heren live meer dan de moeite waard zijn! U kan deze jonge zonnegoden live aan het werk zien op 23 maart in Den Trap te Kortrijk en 4 augustus op Rock Balder te Berlaar. Als de Schuur en Chokri nog een band zoeken die zonder meer een groot podium verdienen, dan grijpen ze nu als de bliksem naar hun telefoon.

Wij zijn laaiend enthousiast mocht u het nog niet gemerkt hebben. U ongetwijfeld ook na het horen van deze prachtige song met internationale allures!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More