Home Belgisch LUMINOUS FRESH : HONEYPONEY.

LUMINOUS FRESH : HONEYPONEY.

by Didier Becu

In onze rubriek Luminous Fresh hebben we het graag over Belgische bandjes die zo goed zijn, dat je er bijna geld zou durven op verwedden dat ze het zullen maken.

Met een naam als Honeyponey zit je eerder bij de troetelbeertjes dan bij The Stooges, maar wat een geluid hebben deze twee Brusselaars.

Op YouTube vind je diverse clips van Veronique Vander Gucht en Alex Aymi, en ook op Spotify zijn er diverse oorwurmen beschikbaar.

Coole elektronica met een donkere twist die voortdrijft op de iewat vreemde, maar betoverende stem van Veronique. Muziek die zich wat meet met Fär, G A U S S en Hydrogen Sea. Kwestie van in België te blijven. Of dit landje groot genoeg is voor deze twee is maar de vraag, want op het moment dat je dit leest doen de twee hun ding in Berlijn. In uw schrift met een kruisje aanduiden, want Honeyponey zou het wel eens verdomd ver kunnen schoppen

Foto’s (c) : Honey Poney/Facebook

https://vi.be/honeyponey

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More