Home Belgisch Luminous Belge goes eclectic.

Luminous Belge goes eclectic.

by SANDRA REGENT

Deze week wordt een eclectisch allegaartje in Luminous Belge. We zijn immers van mening dat er in muziek geen hokjes (zouden mogen) bestaan. Zolang het maar Belgisch is 🙂

We duiken de prehistorie in met Cave Person van de jonge, energieke sludge/punkbank Peuk. Terwijl Rhino deel uitmaakt van het postrock universum van Zool gevuld met soundscapes, ijle beats, opgejaagde percussie, donkere bas en scherpe gitaren.

Fast forward naar deze eeuw met Baby I’m Sorry van Rhea die ons onderdompelen in klassieke rock ‘n’ roll met coole grooves en vette gitaarrifs. Daar hebben wij helemaal geen spijt van.

De puurheid van Charlotte Jacobs uit zich in Lovesong, een minimalistische ambient popnummer met moeder natuur als inspiratiebron. Binnenkort het lijflied van Anuna? De zijdezachte stem van Fien Deman in Overnight doet je dan weer dromen met haar kleurrijke, mystieke electropop van Ivy Falls. Sweet dreams!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More