Home Belgisch LOST FROM THE START

LOST FROM THE START

by Luminous Dash

Stel, je schrijft je in voor Blokken en je krijgt de bijna onmogelijke vraag “noem eens een female fronted poppunkband uit Zutendaal”  in je strot geramd dan raden we je aan om Lost From The Start te antwoorden. Doorstoten naar de finale verzekerd!

Poppunk uit Limburg dus. Iets meer dan een jaar bezig en als verwacht opgemerkt door Bearded Punk Records.

Ze omschrijven zichzelf als een “a trip down memory lane” en dat is een meer dan eerlijke omschrijving. Het is overduidelijk dat de vijf in de jaren 90 verzot waren op poppunk zoals we die kennen van Blink 182, Paramore of pakweg My Chemical Romance. Invloeden die ze gebruiken om er zelf aanstekelijke poppunksongs mee te maken.

Vast van overtuigd dat een song maar beter niet de grens van drie minuten overschrijdt en vakkundig bijeen gezongen door zangeres Hilde. Lost From The Start in een notendop!

Momenteel is de band volop bezig aan het afwerken van hun debuut Few and Far Between. De plaat werd geproducet door Tim Van Doorn en wordt op 19 oktober in Jeugdcentrum De Klinker in Aarschot voorgesteld met optredens van
The Rocket, Altitude en St. Jimmy’s.

Copyright foto: Lost From The Start

Vi.be

Website

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More