Home Belgisch DROEZEL

DROEZEL

by Luminous Dash

Sommige bands houden van mysterie. Zo viel onlangs de muziek van Droezel in onze mailbox. Geen informatie, zelfs geen Facebookpagina. We werden zelfs gedwongen om zelf op zoek te gaan naar een foto die het beste past bij deze muzikant, of zijn het muzikanten?

Gelukkig is er wel een heerlijk streepje muziek. Ook hier blijft het abstracte zegevieren, de songs worden gewoon met de cijfertjes 1, 2 en 3 getiteld. Drie songs dus, maar de magie komt als de liedjes je gehoorkanaal binnendringen en daar draait het hem uiteindelijk om.

Ligt het aan ons, of wat, maar de songs gaven ons het gevoel dat je krijgt als je ’s nacht moederziel alleen op de autosnelweg raast. Zwevend tussen eenzaamheid en de ultieme kick van het nachtelijke licht.

Of heeft het toch iets met die naam te maken, want Droezel is muziek die afzinkt naar je brein. Een band die perfect past in de huidige (sublieme) van STUFF. of Seizoensklanken, of hoe de wondere wereld van Tangerine Dream een nieuwe generatie kan inspireren. Luister maar eens.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More