Home Reviews LEOPARD SKULL – Breakfast (EXAG Records).

LEOPARD SKULL – Breakfast (EXAG Records).

by Didier Becu

De Gentse muzikant Harm Pauwels is in de Belgische undergroundwereld geen onbekende. Een tijdje geleden maakte hij met Lennart Corthals van de psychrockers Maine Coon nog een heerlijk vreemd plaatje onder de naam Accordion Planet 15, en nu is er een nieuwe single van zijn soloproject Leopard Skull. De opvolger van de eerste 7”inch die op Belly Button verscheen.

Breakfast is het eerste liedje van een nieuwe lp Welcome Home die door EXAG Records zal worden uitgebracht. En tja, hoe heerlijk psychedelisch poppy is dit zeg!

Een song die zich drie minuten perfect tussen de meligheid van de slacker en het magistrale van de psychedelica weet te slingeren. Een liedje dat duidelijk refereert naar de tijden van oude met bloemen versierde VW-busjes en paddenstoelen met vreemde werkingen, zonder dat het clichématig gedateerd klinkt. Drie minuten, soms moet vertier niet langer duren. Enfin, luister zelf en oordeel of je dit toetje op je ontbijttafel wil. ’t Is wel verdomd lekker!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More