Home ReviewsAlbum Reviews ISABELLE HANREZ – The Minotaur Sessions (Eigen Beheer) .

ISABELLE HANREZ – The Minotaur Sessions (Eigen Beheer) .

by Hans Verhoeven

Er waren er hier ook, in onze driehoek, anno ’77. Ze hingen aaneen met veiligheidsspelden, verfden verschillende haren en spuwden naar wat hen niet zinde. Uit de hoofdstad kwamen toen The Passengers, later The Names (Calcutta, iemand?) maar dan was Isabelle Hanrez er al niet meer bij.

(c) : ISABELLE HANREZ

En nu is ze er weer, en wel met The Minotaur Sessions. Wat klinkt als The Peel Sessions van Nico. Want Isabelle klinkt als Nico in dauwdruppels van vitriool als Denyse of Swinging Sword. Miniatuurtjes als Pamie hadden zo op de eerste van The Velvet Underground kunnen staan. Nee, we zijn niet van onze eerste leugen gebarsten maar dit keer menen we het.

En leunen we achterover wijl luisterend naar de – geslaagde – cover van Get It On (T.Rex). Of Weather, wat een kinderrijmpje, is wat treft: wij zijn ook kinderen. The Minotaur Sessions: doe er iets mee, maakt niet uit wat, maar doe iets.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More