Home ReviewsAlbum Reviews HER FAULT – S.Y.T. ep (Eigen Beheer).

HER FAULT – S.Y.T. ep (Eigen Beheer).

by Patsker Omaer Beguin

Nogal wat donker getinte muziek ontspruit in en rond de industriële agglomeratie van Roeselare. De troosteloze grijze bedrijfsgebouwen en de zeldzame vrije natuur inspireren lokale artiesten tot duistere, muzikale avonturen. Her Fault hoort in het rijtje van bands die hun zwartgeblakerde reflecties vertalen in een ferme portie sludge- en doommetal.

Het viertal van Her Fault duwt, met hun debuut-ep, vier krachtige tracks vol verdoemenis tegen onze hersenpan. De meeslepende muur van gitaarriffs geven een spontane energieke boost op de nekspieren. Zanger Tijs Verhelst zet, met loodzwaar gegrom en gekrijs, onmiddellijk zijn stempel als een geweldige bruller in het genre. De sound van Her Fault is rauw doortastend en voorzien van verkennende psychedelische blackmetal hoekjes. Het moordende geluid wordt door de bandleden uiterst strak gehouden en verliest geen seconde aan impact.

Her Fault toont geen genade en hakt alles gewoon in stukken met deze vier meedogenloze golven van waanzin. S.Y.T. is een verslavende clusterbom waar je als (sludge) metal liefhebber nooit genoeg van kan krijgen.

Deze geweldige ep is op vinyl en cd verkrijgbaar op de Bandcamp pagina van deze West-Vlaamse raven.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More