Home Belgisch HATCHLING – Ducktales.

HATCHLING – Ducktales.

by Nel Mertens

Ze namen ons met hun ep Alpha eerder al mee in hun catchy, eclectische synthgeluid dat baadde in nostalgische trekjes en vandaag gaan ze daar nog een stapje verder in. Noem ze geeks, noem ze nerds en laat het een compliment wezen: Hatchling bracht zonet hun eigen versie van Ducktales uit!

Het kind in ons wordt ritmisch wakker geschud met dit nostalgiebommetje. We zien onszelf opnieuw op zaterdagochtend voor tv, met een grote kom Kellogs en een Nintendo op de schoot, want dat beeld roepen zowel de geluiden als de bit-beelden in de videoclip op. Een geluid dat klinkt als MIDI, met een mix van zowel de dreamy, de poppy als de dark synths die we van hen kennen en in dit geval wel heel opgewekte vocals.

Een regelrechte over-the-top-cover die wellicht in een erg zotte bui opgenomen werd, maar overgoten met de appetijtelijke Hatchling-Sound! Like it or not… ‘Life is like a hurricane’!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More