Home ReviewsAlbum Reviews GRAND BLUE HERON – Come Again (Jezus Factory Records).

GRAND BLUE HERON – Come Again (Jezus Factory Records).

by Didier Becu

Een band die het niet zo gemunt heeft op Ed Sheeran en fans heeft die bootlegs van Kajagoogoo verzamelen. Welkom in de krankzinnige wereld van Grand Blue Heron. Wie de stambomen van de heren uitpluist zal merken dat de vier leden iets te maken hadden met A Clean Kitchen Is A Happy Kitchen, Moonlake, Waldorf en Hitch. Fijne bandjes waar een mens al eens de naald van zijn platendraaier zou voor durven optillen. En getekend zijn op het gezegende platenlabel Jezus Factory Records maakt de aantrekkingskracht daar alleen maar groter door!

Het viertal heeft een nieuwe plaat die binnenkort uitkomt (meer later daarover), maar nu is er al een eerste teaser.

Come Again is hoekige gitaarnoise. Melodisch, mits wat oefenen zelfs meezingbaar in de douche, maar het doet ons vooral denken aan noisebands die een stevige portie postpunk op de porte bagage hebben vastgebonden. Girls Against Boys bijvoorbeeld. We zeggen maar wat!

Niet dat we een reclamebureau zijn, maar het zijn dit soort muziekjes die je doen watertanden naar meer. Nog een beetje geduld, amuseer u alvast maar te pletter met deze Come Again.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More