Home ReviewsAlbum Reviews FORD’S FUZZ INFERNO – Eternal Circle Of Fuzz (Sununderground Concentric Awesomeness)

FORD’S FUZZ INFERNO – Eternal Circle Of Fuzz (Sununderground Concentric Awesomeness)

by Patrick Bruneel

Het lijkt er op dat Hans F. Ford, ook wel Hans von Seydlitz Kurzbach en sinds jaar en dag werknemer bij het Nederlandse Clear Spot (Shiny Beast), zijn muzikale draai weer helemaal heeft gevonden.

Na meer en minder succesvolle projecten als Betty Ford Clinic, Ford’s Imaginary Inferno, The Scream Therapy en Waste, krijgen we namelijk inmiddels het vijfde ep’tje op twee jaar tijd voorgeschoteld van zijn Ford’s Fuzz Inferno.

Zoals de bandnaam al zegt, fuzz vormt de hoofdmoot van het geluid van het duo, dat naast Hans T. Ford bestaat uit Patrick Delabie (drums), die in meerdere bandjes van Ford aanwezig was en zelf ook nog speelde bij onder Specimen en Scoundrels.

We draaiden elk van de vorige singles ettelijke keren, we hebben die allemaal fysiek in huis zoals het hoort, en dat gaan we zeker ook doen met dit Eternal Circle Of Fuzz, al was het maar voor die blaffende hond tijdens het afsluitende Fuzz Dogs. Of iets wat er op lijkt, want blaffende honden, kattenmens zijnde, daar hebben we het normaal gezien niet zo voor.

Het duo uit respectievelijk Kekerdom en Wernhout, twee van fuzz overlopende gehuchten in Nederland, bestaat inmiddels twee jaar en lijkt het punkgaragefuzztrucje alsmaar beter onder de knieën te hebben. De A-kant bevat twee heel goeie meestampers, terwijl het duo ons met de twee nummers op de B-kant echt helemaal te grazen heeft. Dat worden sowieso twee knallers tijdens concerten, waarvan we hopen er ooit eentje te mogen meemaken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More