Home Belgisch FÄR – Last Straw (Circuits)

FÄR – Last Straw (Circuits)

by Luminous Dash

FÄR is het Brakelse future bass project van An-Sofie De Meyer en Tim De Gieter. 13 oktober wordt debuutplaat Salute de wereld in gestuurd onder het nieuwe Consouling Sounds label: Circuits. Om de spanning te breken, is vandaag single Last Straw bekendgemaakt in de vorm van een clip.

Als in een post-breakup, laat vocaliste An-Sofie blijken hoe een mens een ander helemaal om zeep kan helpen. Het trippy gehalte van de clip doet eer aan het verschijnsel jezelf verloren te zijn. Wil ik deze persoon terug? Ik ben misschien beter af zonder hem? Twijfel is overduidelijk te horen in deze Last Straw. Dit wordt nogmaals in de verf gezet door de aparte combinatie van een overdaad aan en het complete gebrek van emoties in de vocals, dat subliem wordt aangevuld met de wringende beats van Tim.

Omdat oktober nog niet bij de deur ligt, kan je maar beter deze Last Straw even op repeat laten staan. Elke keer leef je je meer en meer in in deze benarde situatie.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More