Home Belgisch DIANE GRACE – She’s Still Here (Eigen Beheer)

DIANE GRACE – She’s Still Here (Eigen Beheer)

by Bootsie Butsenzeller

Rock Rally finalisten in 2018 waar ze opvielen door hun exuberante podiumact waarbij dwergen in kooien, bikini’s en sm ongein aan te pas kwam. Muzikaal verschenen ze op de radar middels pure en noisy rock’n’roll met enkel gitaar, drums en vocalen. Hun drie acts Wedding, Bigfoot en Panic verschenen als single en clips bij Starman Records en dat drie jaar geleden.

Net voor Corona namen ze een volledige lp op in het fijne O.666 in Oostende met Jonas Nyarr achter de knoppen. Naar eigen zeggen door het jointen paffen en lanterfanten in lockdown, met gaten in het geheugen tot gevolg, bijna vergeten dat ze die hadden opgenomen. Bijna is niet helemaal, dus die plaat gaat normaal het daglicht zien in de zomer, als voorsmaakje krijgen we alvast een single/clip.

De knuppel in het hoenderhok van de Belgische rock is gewikkeld in een dun laagje fluweel, want She’s Still Here is naar Diane Grace normen behoorlijk catchy en zelfs dansbaar. Mauro B krijst niet, maar zingt en rapt op een aanstekelijke beat en een staccato gitaartje dat enkel onderbroken wordt door de langere uithalen in het refrein. Radiovriendelijkheid troef als ze nog eens afklokken onder de drie minuten ook. Het is een hele verandering sinds de lange Panic versie die ze ooit op ons loslieten.

Binnenkort ook weer op een paar podia te bewonderen als daar zijn:

27/5: B52, Eernegem

3/6: Djingel Djangel, A’pen

2/7: Flurkfest, Kinky Star festival, Gent

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More