Home ReviewsAlbum Reviews DEVIL SHY – Lifeline (Wool-E Tapes)

DEVIL SHY – Lifeline (Wool-E Tapes)

by Wouter De Sutter

De 35ste release van het immer eigenzinnige Gentse muziekhuis Wool E-Tapes komt op naam van de Limburgse éénmansband Devil Shy, het alter ego van darkwave-toetsenman Frank Reynders. Lifeline is een 9 track – compilatie van het werk van de man uit Zonhoven in de voorbije jaren (2009-2016).

Wie zich graag laat terugvoeren naar de duistere eighties bevelen we minstens de beluistering van Come Closer aan. Het eerste nummer op de tape en gezegend met een beklijvende melodie die inspireerde tot herhaaldelijk gebruik van de repeat-toets. Ook zeer de moeite is Are You Ready: acht-en-een-halve minuut spooky dansbaarheid.

Niet te missen voor liefhebbers van hoekige elektro, de sound van analoge synths en kille drumpatronen. Lifeline komt uit op 4 maart, en dat op slechts 100 exemplaren. Je weet meteen wat te doen als je een eigen kopij wil hebben. Te koop via de Bandcamp account van Wool-E Tapes.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More