Home Belgisch COSMIC MOTION – Reveries (Eigen Beheer).

COSMIC MOTION – Reveries (Eigen Beheer).

by Luminous Dash

De Antwerpse band Cosmic Motion heeft met Reveries een nieuw nummer uit.  De groep rond zangeres Linde Vanhove deelt zichzelf in onder het genre ‘knuffelpop’.  Dit doet ons denken aan de Knuffelrock-cd’s die heden stof liggen te verzamelen in menig kringloopwinkels. Je kan maar hopen dat de groep een beter lot beschoren is.

Cosmic Motion gaf eerder al de ep When Stars Were Dancing uit.  Met die muziek had Cosmic Motion niet mistaan als muzikale act in pakweg De Zevende Dag.  De vraag is alleen of dit de ambitie moet zijn.

De titel Reveries roept opnieuw een notie van dagdromen op, maar het nummer klinkt toch heel wat vlotter.  Mooi gitaarwerk van gitarist Erik Laureyssens en een enthousiaste Adi Mehic op de keyboards doet vermoeden dat er ‘spek met eieren’ op het menu stond voor de opnames.

Met dergelijke nummers mag Cosmic Motion hopen op wat meer aandacht van muziekminnend Vlaanderen en Nederland, maar voor de toekomst graag nog meer spek met eieren en er mag wat peper bij …

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More