Home Belgisch COMPRO ORO – Miami New Wave (Sdban).

COMPRO ORO – Miami New Wave (Sdban).

by Björn Comhaire

Hou je vast aan je bretellen en trek je dansschoenen aan want de nieuwe single van Compro Oro Miami New Wave swingt als een tiet. Een erg strakke drumlijn en een staccato synthlijntje leggen de basis voor een wel erg dansbaar stukje instrumentale muziek.

(c) Comro Oro

Ook op deze single is het vooral de gitaar van Vervaeck die met de aandacht gaat lopen. Hij sleept ons onweerstaanbaar mee langs de boulevards van Miami waarop we John Travolta- gewijs en zelfverzekerd doorstappen op het ritme van de drums. Even blijven we halverwege het nummer staan voor een sociale babbel, maar al snel zetten we onze weg verder naar de dichtsbijzijnde cocktailbar.

Ja, we zijn enthousiast over deze derde single uit het aanstaande tweede album van Compro Oro. Je kan er trouwens bij zijn op 26 oktober wanneer Compro Oro zijn nieuwe cd komt voorstellen in De Koer in Gent. Meer info en tickets hiervoor vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More