Home ReviewsAlbum Reviews CHUKI BEATS – Cozy tapes

CHUKI BEATS – Cozy tapes

by Ann Cnockaert

De Brusselse producer Chuki Beats (aka Osayuki Asemota) releaset zijn tweede album cozy tapes. Het werk is een verzameling geworden van instrumentale nummers waarbij de cross-over van hiphop en elektronica nooit ver weg is.

Voor zijn tweede plaat gaat Chuki terug naar de essentie van zijn DNA als muzikant en producer. Ditmaal dus zonder de hulp van vocalisten, in tegenstelling tot zijn debuut Insideout waarop o.a. Zwangere Guy, Sofiane Pamart, Yung MavuFrenetik en Charles te horen waren.

Eerder verscheen al de single can’t stop, een zomers en aanstekelijk nummer dat meteen de toon zette voor de rest van het project.

Hoewel cozy tapes volledig instrumentaal is, gaat de plaat nooit vervelen. De variatie in de nummers zorgt voor een mooie flow en belicht de kwaliteiten van Chuki als muzikant en producer.

Binnenkort worden de nummers voor het eerst gebracht in een gloednieuwe live set op het hoofdpodium van de Lokerse Feesten (05/08) en de Dance Hall op Pukkelpop (19/08) waar hij tal van gasten zal uitnodigen.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More