Home Belgisch BOOGIE BEASTS – Emotion (Naked).

BOOGIE BEASTS – Emotion (Naked).

by Stef Pennemans

De Vlaams-Waalse cocktail Boogie Beasts releast, na hun vorige Mad,  de tweede single Emotion van hun aankomende album Deep.

Een ruw rocknummer over onbeantwoorde liefde. Het viertal beheerst de moderne bluessound volledig. Toch klinken ze authentiek door de heerlijke mondharmonica van Fabian Bennardo en te gekke gitaarharmonieën in de solo’s, gespeeld door producer Rodrigo Fuentealba.

De vergelijking met Black Box Revelation en The Black Keys werd al eerder gemaakt. Op de psychedelische slide na, is Boogie Beasts dus niet echt vernieuwend. Je zou het 13 in een dozijn kunnen noemen, maar dan wel een dozijn van stevig geklutste eieren, verhit in de pan waar je benen van gaan shaken. Met een stevige hoeveelheid fuzz is het onmogelijk om stil te blijven zitten. Emotion zorgt er voor dat je zal boogieën als een beast.

Het tweede album van Boogie Beasts heet Deep en komt uit op 11 januari 2019. De komende maanden zal de band regelmatig te zien zijn in Nederland en België.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More