Home Belgisch BLUE VIOLA – My Coiffeuse (Green L.F. Ant Records).

BLUE VIOLA – My Coiffeuse (Green L.F. Ant Records).

by Yoeri Fransens

Blue Viola, 4 well-dressed men uit Antwerpen, releasen als voorbode voor een ep in 2019, hun tweede single. Na Withering Flowers (november 2017)  krijgen we nu een verhaal over een coiffeuse. Onnodig de wenkbrauwen te fronsen! Check die video!

Verhalen vertellen en sferen creëren, dat wil Blue Viola. In dit geval met een verhaal over verleiding, een verhaal met erotiek. Een zweverige synth, strakke drums en een lekkere baslijn vormen het canvas voor het verhaal van Evert Vanheertum. Alles in functie van het verhaal, enkel de gitaarpartij komt er kronkelend tussen zweven. Gitaar en stem zorgen voor het zwoele gevoel in dit nummer. De stem kan nog wat meer doorleeft zijn, maar dat komt vanzelf wel goed met de jaren.

De heerlijke videoclip voegt de nodige erotiek toe. Erotiek met een kantje. Wil je nu wel of niet in die kappersstoel zitten? En wat gebeurd er allemaal boven de kapperszaak? Heren, alvorens naar de barbier te trekken, misschien even een adresje opvragen bij Blue Viola.

Een zeer fijne single van Blue Viola, die ongetwijfeld uitstekend zal werken in een donkere, rokerige, broeierige club. Zelf kan je dat later dit jaar meemaken in Ninove en Antwerpen. Er volgt dit jaar nog een live-video en dan op naar de ep in 2019!

Vi.be

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More