Home Belgisch BLU SAMU – Grippa (PIAS).

BLU SAMU – Grippa (PIAS).

by Didier Becu

Iedereen die ook maar een beetje popfeel in zijn lijf heeft zitten, wist dat Blu Samu een grote dame ging worden. De beschermengel van Peet en vriendin van Zwangere Guy met wie ze op zijn laatste plaat een duet mee opnam wordt alsmaar bigger. De clubshows van de voorbije maanden waren in een mum van tijd uitverkocht en ze veroorzaakten keer op keer een heet feestje. 

Foto (c) PAUL D’EER

A star is born en ze heet Salomé Dos Santos. Na haar briljante (jammer genoeg alleen maar digitale) ep Moka is de Brusselse met Portugese roots er opnieuw met een nieuwe single. 

Blu Samu koos voor de livefavoriet Grippa. Een oppeppende song die tijdens de Blu Samu-shows voor een moshpit zorgt en ook op plaat werkt dit nummer waarin ze op zoek gaat naar haar verloren jeugdvriend Grippa meer dan aanstekelijk. 

Wederom groots en samen met Coely behoort Blu Samu tot de beste R’nB-artiesten van dit land. Je kan haar op vrijdag 16 augustus in de Dance Hall op Pukkelpop zien.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More