Home Belgisch BELTOON : STEVEN H

BELTOON : STEVEN H

by Didier Becu

Voor de beltoon van de dag trekken we naar West-Vlaanderen. Op onze pagina’s is Steven H al lang geen onbekende meer, en zijn laatste single Geen Verwijt werd door onze redacteurs vlijtig de hemel in geprezen.

Een aanloop naar Een Leven Zonder Zorgen is dat, het full album dat dit najaar verschijnt. Om ons nog iets meer te overtuigen dat het een plaat is om naar uit te kijken verscheen deze week een tweede teaser Saai In Den Backstage waarin de West-Vlaamse rapper komaf maakt met het feit dat ‘den backstage’ een mythische plaats is waar muzikanten zich overgeven aan drank, drugs en blote vrouwen. In werkelijkheid wordt er vooral gewacht, op het horloge gekeken en af en toe een pilsje gedronken.

De clip voor Saai In Den Backstage was niet gepland. Muzikant/Steven H-chauffeur Fernant Zeste filmde hem à l’improviste met zijn smartphone tijdens Rock Beats Cancer en Willy Organ (de koning van de videoclip zonder budget) zorgde voor de montage. Wij zijn er alvast lichtjes wild van!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More