Home ReviewsAlbum Reviews ALL UNDER HEAVEN – Collider (Shore Dive Records)

ALL UNDER HEAVEN – Collider (Shore Dive Records)

by Bart Verlent

Het Engelse Shore Diver Records is gespecialiseerd in shoegaze, dreampop en postpunk bands die totaal onbekend zijn. Maar ze hebben een neus voor talent. Dat bewijzen ze nogmaals met deze debuutep van All Under Heaven. De band werd in 2017 opgericht door Nick DeFabritus die ook deel uitmaakt van New Jersey hardcore band Shackled. Vorig jaar trok DeFabritus de studio in met Shackled-bandleden Michael Cucci en Andrew DiCamillo. Ze namen deze ep op met producer Wyatt Overhozer.

(c) All Under Heaven

Met All Under Heaven stapt het trio af van de stevige hardcore en maken ze shoegaze die iets weg heeft van Ride, DIIV, Nothing en Pale Saints. Zweverige drums vullen de knappe gitaarmuren aan en DeFabritus heeft een mooie melancholische stem die perfect past op deze dromerige songs.

Wij hopen dat All Under Heaven het niet bij deze Collider houdt. Op deze ep brengt het trio originele shoegaze, met een uniek sterk geluid. Van ons mag dit trio nog veel meer van deze zalige plaatjes maken.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More