Home ReviewsAlbum Reviews LANI – Look At Me

LANI – Look At Me

by Bart Verlent

Lani Pellegrini ken je misschien als zangeres van Walther en Chackie Jam maar ze heeft ook haar eigen project Lani. Samen met Hannes Cuyvers (Ramkot), Stijn Konings (Kids With Buns) en Sam Enthoven brengt ze ietwat gewaagde synthpop met sappige subs en boeiende melodieën. Hun muziek klinkt verslavend, fris, suikerzoet en soms bot. Vorig jaar zagen we Lani tijdens de voorrondes van Sound Track in Sint-Niklaas waar ze samen met haar band een heel overtuigende indruk maakte.

© Lani

Nu is er de debuutep Look At Me waarin ze alles uit de kast haalt om met een imponerend geluid voor de dag te komen. Dark is een sterk begin, waarin Lani eerst sensueel uit de hoek komt. Verder in het nummer gaat het er allemaal wat speelser en vrolijker aan toe. Met Black Mirror gaat ze de mysterieuze tour op, terwijl Look At Me een epische ballade is die diep onder de huid kruipt.

Pink Champagne is dan weer een ijzersterke popsong waarin Lani haar fantastische stem etaleert. Om de ep nog straffere te beëindigen krijgen we nog het aanstekelijke Do You Know What It Is. Een song die je gewoon de dansvloer opsleurt of je het nu wil of niet.

Lani levert met deze ep een visitekaartje af met veel glitters en goud. Het klinkt allemaal heel professioneel en elke song is gewoon erg straf.

Je kan Lani live aan het werk zien op:

22/04 – Barfeesten, Eeklo
29/04 – Charlatan, Gent
30/04 – Café Café, Hasselt
12/05 – Zebra Point, Gent

FACEBOOK/BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More